Yli 20 vuoden kokemus terveydenhuollon etäratkaisuista. Ratkaisumme on käytössä yli 2,5 miljoonan väestöpohjalla 7:ssä eri maassa.

2000 Medixine perustettiin

7 eri maata

2,5M väestöpohja

15 kansallista ja kansainvälistä palkintoa

15 kansainvälistä patenttia ja patenttihakemusta

Medixinessä yhdistyy terveydenhuollon sekä modernien web- ja mobiiiteknologioiden erikoisosaaminen, jonka ansioista voimme tarjota turvallisia ja helppokäyttöisiä potilaskeskeisiä ratkaisuja.

Ratkaisumme mahdollistavat mutkattoman kommunikaation terveydenhuollon ammattilaisten, potilaiden ja omaisten välillä. Tarjoamme kattavat työkalut eri tietolähteiden yhdistämiseen ja terveydenhuollon prosessien tehostamiseen. Autamme kumppaneitamme ja asiakkaitamme parantamaan hoidon laatua ja toimimaan kustannustehokkaammin.

Medixine on ISO 13485 sertifioitu. Tuotteemme Medixine Suite:n päätoiminnallisuudet on CE-merkitty lääkintälaite Euroopan lääkintälaitedirektiivin mukaisesti (93/42/EEC).

Suomen vahvimmat logo Medixine oyMedixine on saavuttanut korkean Rating Alfa -luottoluokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

Kumppanit

Toimimme yhteistyössä alamme johtavien toimijoiden kanssa. Medixinen ohjelmistot ja palvelut yhdistettynä kumppaneidemme resursseihin ja osaamiseen mahdollistavat juuri asiakkaan tarpeiden mukaisen palvelutarjonnan.

Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian! Jos olet kiinnostunut jostakin tietystä osa-alueesta, kerrothan siitä meille lomakkeen viestikentässä.