Etsimme nyt projekti- ja palvelupäällikköä.

Projektipäällikön roolissa vastaat nimettyjen projektien toimittamisesta sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Pääset mukaan jo myyntivaiheessa tutustumaan asiakkaiden tarpeisiin ja varmistamaan toimitettavan ratkaisun sopivuuden niihin. Toimit avainhenkilönä teknisen tiimimme ja asiakkaan välissä ja varmistat sujuvan tiedonkulun. Toivomme sinun myös osallistuvan projektitoimintamme kehittämiseen.

Palvelupäällikkönä huolehdit nykyisten asiakkaidemme palveluista ja asiakkaiden tyytyväisyydestä. Olet tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakkaiden avainhenkilöihin ja etsit uusia mahdollisuuksia ratkaisumme tehokkaan käytön tueksi.

Tyypilliset projektit ovat Medixine Suite -alustamme toimitusprojekteja kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Projektit voivat olla niin suuria hankkeita kuin nopeita peruspalvelun käyttöönottoja.

Toivomme sinulta:

  • Energistä asennetta ja rohkeutta heittäytyä uusiin tilanteisiin
  • Kykyä projektinhallintaan sekä nopeita hoksottimia: projekteissa toimintamallit vaihtelevat asiakkaittain eivätkä aina ole valmiina
  • Tuntemusta terveydenhuollosta
  • Tuntemusta IT-projekteista ja/tai palveluista
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Hakuohjeet ja rekrytointiprosessi

Oletko uusi kasvun tekijämme? Lähetä hakemuksesi pdf-muodossa sähköpostilla osoitteeseen rekry@medixine.com. Toivomme, että kerrot hakemuksessasi millaista osaamista toisit mukanasi taloon ja miten hyödyntäisit osaamistasi luodaksesi kasvua Medixinellä. Lisätietoja tehtävästä antaa Medixinen toimitusjohtaja Lasse Rousi, p. 040 1845793, lasse.rousi@medixine.com.

Käymme hakemuksia läpi ensimmäisestä hakupäivästä lähtien ja etenemme heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Medixine Oy on suomalainen terveyden ja hyvinvoinnin sähköisiin ratkaisuihin erikoistunut yritys. Tuotamme palvelin- ja mobiilisovelluksia sekä kokonaisratkaisuja terveydenhuoltosektorille ja lääketeollisuuteen sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla. Ratkaisumme tukevat kansalaisten ja potilaiden aktiivista roolia oman terveytensä ylläpitämisessä ja edistämisessä. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.