Myynnin ammattilainen kotimaiseen ja kansainväliseen myyntiin

Etsimme myyntitiimiämme täydentämään myynnin ammattilaista, joka on valmis tekemään tulosta ”kädet savessa”. Tässä tehtävässä pääset osaksi Medixineä harvinaislaatuisella hetkellä yrityksen ja markkinoiden kasvaessa juuri nyt vauhdilla. Tarjolla on haastava rooli, joka palkitsee tekijänsä: tehtävänkuva on poikkeuksellisen monipuolinen ja vaikutusmahdollisuudet erinomaiset.

Panostamme tällä hetkellä erityisesti Pohjoismaiden, UK:n sekä Saksan markkinoihin.

Olet etsimämme osaaja, jos:

  • Olet vahvasti tulosorientoitunut
  • Omaksut nopeasti uusia aloja TAI sinulla on ennestään kokemusta IT-ratkaisujen myynnistä terveydenhuollon sektorilla. Terveydenhuollon IT-maailman tuntemus ylipäätään katsotaan eduksi
  • Olet valmis matkustamaan sekä kotimaassa että ulkomailla (tilanteen taas niin salliessa).
  • Sinulla on tehtävään soveltuva yliopisto-/YAMK -tutkinto
  • Puhut sujuvasti suomea ja englantia, muut kielet katsotaan eduksi

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Hakuohjeet ja rekrytointiprosessi 

Oletko uusi kasvun tekijämme? Lähetä hakemuksesi pdf-muodossa sähköpostilla osoitteeseen rekry@medixine.com. Toivomme, että kerrot hakemuksessasi millaista osaamista toisit mukanasi taloon ja miten hyödyntäisit osaamistasi luodaksesi kasvua Medixinellä. Lisätietoja tehtävästä antaa Medixinen toimitusjohtaja Lasse Rousi, p. 040 1845793, lasse.rousi@medixine.com.

Käymme hakemuksia läpi ensimmäisestä hakupäivästä lähtien ja etenemme heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Medixine Oy on suomalainen terveyden ja hyvinvoinnin sähköisiin ratkaisuihin erikoistunut yritys. Tuotamme palvelin- ja mobiilisovelluksia sekä kokonaisratkaisuja terveydenhuoltosektorille ja lääketeollisuuteen sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla. Ratkaisumme tukevat kansalaisten ja potilaiden aktiivista roolia oman terveytensä ylläpitämisessä ja edistämisessä. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.