Liity joukkoomme vaikuttamaan terveydenhuollon ja hyvinvoinnin tulevaisuuteen

Mahtavat työkaverit ja mielenkiintoiset projektit. Mielestäni on tärkeää, että tekemälläni työllä on merkitystä ja se tuo konkreettista apua ihmisten elämään.

Ohjelmistosuunnittelija, Medixine

Työhyvinvointikyselyiden tulokset ovat erinomaiset ja Medixine sijoittuu aineistossamme 127 vastaavasta yrityksestä seitsemänneksi.

Työhyvinvointitutkimus, Onway Oy

Mitä teemme?

Yhdistämällä terveydenhuollon sekä modernien web- ja mobiiiteknologioiden erikoisosaamisen, voimme tarjota asiakkaillemme turvallisia ja helppokäyttöisiä potilaskeskeisiä ratkaisuja. Tuotteemme ja toimittamiemme ratkaisujen pääpaino on terveydenhuollon sähköisessä asioinnissa sekä erilaisissa potilaiden etämonitorointiratkaisuissa.

Mitä tarjoamme?

  • Mielenkiintoisia projekteja ja työtehtäviä
  • Mahdollisuudet omien taitojen kehittämiseen
  • Tilaisuuden työskennellä uusien ideoiden parissa ja vaikuttaa alamme tulevaisuuteen
  • Huippukivat, taitavat ja innovatiiviset työkaverit

Työntekijöiden sitouttaminen on meille tärkeää. Mielestämme työntekijät ovat avain yrityksemme menestykseen. Viimeisimmässä työhyvinvointitutkimuksessamme saimme parhaat tulokset kategoriasta ”Henkilökohtainen suhde kollegojen/työkavereiden kanssa”. Tästä olemme aidosti ylpeitä!

Tule työskentelemään kanssamme nopeasti kasvavalla ja kehittyvällä alalla! Voit lähettää yhteystietosi osoitteeseen rekry@medixine.com ja olemme sinuun yhteydessä, kun sopiva tehtävä avautuu.

Avoimet työpaikat

Tutustu tehtävään tarkemmin ja lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian – käymme hakemuksia läpi ja etenemme heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Medixine käsittelee hakemukset Suomen lain mukaisesti (Pdf)