Kymmenittäin onnistuneita ja menestyksekkäitä projekteja 10:ssä eri maassa, pienemmistä piloteista isoihin tuotantopalveluihin.

Region Syddanmark Tanska

Yli miljoonan henkilön ja 23 hoitopaikan eteläinen alue on yksi Tanskan viidestä sairaanhoitopiiristä. Kumppanimme Systematic on solminut 10 vuoden sopimuksen Medixine Suiten käyttämisestä alueen sähköisen asioinnin alustana.

Lue lisää Region Syddanmarkista

YTHS Suomi

YTHS on vastuussa Suomen 130 000 yliopisto-opiskelijan terveydenhuollosta. YTHS käyttää Medixine Suitea laajasti sähköisen asioinnin tarpeisiinsa Self-palvelussaan: vuosittain tuhansille opiskelijoille lähetettävä terveyskysely, videovastaanotto, chat ja viestintä. Chat-keskustelujen lukumäärä on vaihdellut 4000-5000 välillä kuukausittain ja COVID-19 pandemia nosti videovastaanottojen määrän hurjaan kasvuun, ollen nyt noin 300-400 etävastaanottoa päivässä.

Lue lisää YTHS:n Self-palvelusta

Linde Saksa

Linde on globaali sairaalakaasujen tuottaja, jolla on myös 1,5 miljoonan potilaan kansainvälinen kotihoitoliiketoiminta. Linde valitsi Medixine Suiten alustakseen etämonitorointiin ja kommunikaatioon. Ensimmäiset toimitukset ovat Espanjaan ja Portugaliin.

Lue lisää Lindestä

Vitaflo (Nestlé) Iso-Britannia

Nestlén tytäryhtiö, Vitaflo myy korkeatasoisia ravintovalmisteita mm. ketogeenisen ruokavalion tueksi. Vitaflon  Medixine Suiteen pohjautuva palvelu on tuotannossa Isossa-Britanniassa. Palvelu mahdollistaa tietyn tyyppistä epilepsiaa sairastavien(hoitona ketogeeninen ruokavalio) potilaiden helpomman seurannan NHS:n ravintoterapeuteille.

Lue lisää Vitaflosta

HUS Suomi

Helsingin Yliopistollinen Sairaala (HUS) pilotoi Apple Health datan integroimista taustajärjestelmiinsä Medixinen sovelluksen avulla. HUS:lla on käynnissä myös Medixine Suiten avulla toteutettu verenpainetaudin tutkimusprojekti.

Lue lisää HUS:sta

UCB Belgia

Globaali lääke- ja bioalan yritys UCB on aloittanut hankkeen, jossa se kehittää ja pilotoi sairauskohtaisia sähköisiä palveluita. UCB valitsi tähän pilottiin alustaksi ja ratkaisuksi Medixine Suiten.

Lue lisää UCB:stä

IEM Saksa

Saksalainen lääketieteellisiin laitteisiin ja sähköisiin palveluihin erikoistunut yritys, joka on ollut yksi telelääketieteen pioneereista Euroopassa. IEM käyttää Medixine Suitea etämittauslaitteidensa alustajärjestelmänä. Ratkaisua jakelee myös IEM:n yli 50 kansainvälistä kumppania.

Read more about IEM

A-Klinikka Suomi

A-klinikka Oy tuottaa digitaalisia hoitopalveluita päihde- ja mielenterveysasiakkaille. A-klinikka on kehittänyt ainutlaatuisen verkkopohjaisen terapiapalvelunsa Medixine Suiten päälle. Sisällöltään rikkaat ja monipuoliset terapiaohjelmat on luotu Medixine Suiten kyselytyökalun avulla. Kommunikaatiotarpeet hoituvat Medixine Suiten videovastaanoton ja turvallisten viestien avulla.

Lue lisää A-klinikasta

Tays Suomi

OmaTays on Pirkanmaa sairaanhoitopiirin sähkoisen asioinnin palvelu. Yksi palvelun keskeisimpiä ominaisuuksia, sähköiset kyselyt, on toteutettu Medixine Suiten kyselytyökalun avulla.

Lue lisää OmaTaysista

howz logo

Howz / NHS Iso-Britannia

Teknologiayritys Howz tarjoaa yhdessä NHS:n kanss etämonitorointipalvelua dementiaa sairastaville ja heidän omaishoitajilleen Ison-Britannian Surreyssa. Palvelu yhdistää Howzin älykoti- ja seurantalaitteet Medixine Suite -alustaan, ja on käytössä jo yli 400 ihmisellä.

Lue asiakastarina

www.howz.com

Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian! Jos olet kiinnostunut jostakin tietystä osa-alueesta, kerrothan siitä meille lomakkeen viestikentässä.