Tuoretta osaamista Medixinen tekniseen tiimiin

Niclas Ekman ja Mikko Toitturi aloittivat Medixinen teknisessä tiimissä toukokuussaMedixine vahvisti tiimiänsä kahdella uudella IT-osaajalla, kun Niclas Ekman ja Mikko Toitturi aloittivat työskentelyn meillä. Niclas toimii juniori ohjelmistokehittäjänä (Junior Software Developer)  ja Mikko teknisenä ohjelmistoasiantuntijana (Technical Software Specialist). 

Tervetuloa Medixinelle, Niclas ja Mikko! Kertokaa vähän itsestänne.

“Kiitos! Olen Niclas, syntyperäinen Turkulainen ja vastikään helsinkiläistynyt. Opiskelen Turun ammattikorkeakoulussa tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi erikoistuen kyberturvallisuuteen. Opinnoissani minulla on enää jäljellä viimeinen harjoittelu ja opinnäytetyön tekeminen. Olen iloinen, että saan tehtyä nämä molemmat Medixinellä!” 

”Hei, olen Mikko ja olen kotoisin Lappeenrannasta. Valmistuin viime kesänä tietojärjestelmätieteen alalta Jyväskylän yliopistosta. Erikoistuin ohjelmistokehityksen ja liiketoiminnan yhdistämiseen. Valmistumisen jälkeen työskentelin lähes vuoden ajan Virossa. Siellä huomasin tulevani hyvin toimeen työn teknisen osuuden ja asiakkaan rajapinnan välillä, ja siksi toimenkuvani Medixinellä tuntuu todella omalta jutulta.” 

Miten vietät vapaa-aikaasi?

Niclas: ”Vapaa-ajallani tykkään urheilla ja nähdä kavereitani. Ehdottomia lempilajejani on talvella laskettelu ja kesällä frisbeegolf. Olen myös pelannut 11 vuotta jalkapalloa.” 

Mikko: ”Vapaa-aikani kuluu pääosin liikkuessa – useimmiten lenkillä, salilla ja uimassa. Olen juossut jo useita puolimaratoneja, ja tavoitteenani olisi saada juostua vielä kokomaraton. Lisäksi tykkään soittaa kitaraa ja pelata.”

Mitä odotat Medixinellä työskentelyssä? 

Niclas: ”Medixinellä työskentelyssä odotan eniten, että pääsen työskentelemään kokeneiden ja mukavien työkavereiden kanssa kehittäen asiakkaiden elämää helpottavia ja jopa parantavia työkaluja. Toivon myös oppivani samalla paljon asiakkaiden kanssa työskentelystä sekä alan parhaista käytännöistä.” 

Mikko: ”Odotan mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuutta kasvaa alalla. Oma työurani on vielä melko alussa, joten on hienoa päästä hyödyntämään koulussa opittua käytännön työssä.” 

Mikä Medixinessä innostaa sinua? 

Niclas: ”Medixinessä minua innostaa se, kuinka hyvin täällä yhdistyy merkityksellinen työ, ohjelmistokehitys, hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit. Nämä kaikki eivät ole itsestäänselvyyksiä nykypäivänä ja siksi olenkin erittäin iloinen, että pääsin aloittamaan urani juuri Medixinellä.” 

Mikko: ”Erityisesti täällä innostaa se, että saan olla osana tärkeää asiaa ja vaikuttaa siihen, miten yritys ja sen liiketoiminta kehittyy. Myös työskentely osana tiivistä ja osaavaa tiimiä innostaa ja kannustaa hyviin suorituksiin.”

Miltä ensimmäiset viikkosi täällä ovat tuntuneet?  

Niclas: ”Minulla on alusta asti ollut erittäin tervetullut olo ja tunne, että minut oikeasti halutaan mukaan. Kaikki ovat olleet minulle mukavia ja olen saanut apua tarvittaessa. Minulla on kaikin puolin pelkkää hyvää sanottavaa, aina rekrytointiprosessista tähän päivään asti.” 

Mikko: “Ekat viikot on tuntuneet tosi hyviltä, tuntuu että täällä on paljon tekemistä mutta että kuitenkin työntekijöistä välitetään paljon. Ja tiimi on ihan mahtava, on tosi osaavaa porukkaa keltä on helppo kysyä neuvoa.”

Lämpimästi tervetuloa tiimiin, Niclas ja Mikko!

Tutustu muihin osaajiimme