Kesäinen tiimipäivä Porvoossa

Medixinen tiimipäivä PorvoossaMedixineläiset suuntasivat Porvooseen helteisenä kesäkuun perjantaina – eikä perinteinen tiimipäivä olisi voinut tulla yhtään parempaan saumaan. Työntäyteisen ja pääosin etätöissä kuluneen kevään jälkeen tuntui todella hyvältä tavata kollegat livenä ja päästä vaihtamaan hetkeksi vapaalle yhdessä.

Iltapäivä alkoi Porvoonjoen rannasta, jossa meitä odotti kymmenkunta kanoottia ja iloiset oppaat. Tunnin melontaretki oli täydellinen irtiotto arjesta, ja vastoin todennäköisyyksiä kaikki onnistuivat pysyttelemään kuivana ja ilman auringonpolttamia!

Kellunnan jälkeen kylmä olut maistui jokirannan terassilla, ja lyhyen vanhassa kaupungissa käyskentelyn jälkeen oli aika suunnata päivälliselle Zum Biespel -ravintolaan. 

Sitten viime näkymän tiimikin oli kasvanut uusilla tekijöillä, joten mikäs sen parempi paikka tutustumiseen kuin virvokkeiden ja pienen urheilun merkeissä. Kiitos huvitoimikunnalle päivän järjestelyistä!