Atk-päivät 25.-26.5. – Tervetuloa osastollemme!

Medixine mukana sote-alan Atk-päivillä 25.-26.5.

Olemme mukana sosiaali- ja terveysalan Atk-päivillä omalla virtuaaliosastollamme. Päivystämme osastolla 25.-26.5. tiistaina ja keskiviikkona klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Piipahda käymään, kuulemme mielellämme ajatuksiasi etähoidon työkalujen tarpeistasi.

Osastolle pääsee ilmaiseksi, vaikka ei olisi ostanut lippua tapahtuman seminaariohjelmaan. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Järjestämme osastollamme lyhyitä juuri demoja uudistuneeseen Medixine Online -etävastaanottopalveluumme. Kyseessä on helppo ja turvallinen tapa aloittaa etävastaanottojen ja turvallisten viestintäkanavien tarjoaminen asiakkaillesi ja potilaillesi. Palvelun käytön voi nyt aloittaa heti rekisteröitymisen jälkeen, ja tarjoamme ensimmäisen kuukauden veloituksetta.

Ps. Herkullinen kilpailu osastolla

Olemme piilottaneet osastollemme logostamme löytyviä X-kirjaimia – laske, montako löydät ja osallistu makeaan arvontaan, jossa arvomme 5 kpl Fazerin kesän 2021 uutuusbokseja!