NHS käyttää Medixine Suitea etämonitorointipalvelussaan Isossa-Britanniassa  

Medixine Suite käytössä NHS:n etämonitorointipalvelussa EnglannissaMedixinen etäterveydenhuollon alusta on käytössä palvelussa, jonka tavoitteena on turvata dementiapotilaiden hyvinvointi pandemian aikana. Palvelun tarjoaa NHS yhdessä kahden muun operaattorin kanssa Ison-Britannian Surreyssa.

UK:ssa toimiva etämonitorointiyritys Howz (Intelesant) haluaa pitää dementiaa sairastavat ja heidän omaishoitajansa turvassa ja hyvinvoivina pandemian aikana. Ratkaisu tähän on Howz Smart Home Kit -laitteiston ja Medixine Suite -alustan yhdistelmä. Palvelussa Medixine Suiteen yhdistetyt monitorointilaitteet välittävät automaattisesti tietoa potilaiden aktiivisuuden tasosta ja terveysmittaustuloksista palveluntarjoajan seurantatiimille. Järjestelmässä on portaalit sekä seurantatiimille että potilaalle ja heidän hoitajilleen

Medixinelle projekti on tärkeä jatkumo aiempaan yhteistyöhön NHS:n kanssa.

Teknologiamme on ollut käytössä NHS:n piirissä räätälöityinä ratkaisuina jo aikaisemmin. Nyt yhdessä Intelesantin kanssa olemme valjastaneet Medixine Suite -tuotteemme palvelemaan erityisesti monitorointitarpeita. Mahdollisuudet tarjonnan laajentamiseen ovat valtavat, sillä alustamme voidaan helposti konfiguroida useisiin käyttötapauksiin etäseurannasta videokäynteihin, mihin tahansa sairauteen tai tilaan liittyen”, sanoo Medixinen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Tapio Jokinen.

Kokonaisvaltaisen lähestymistapansa ansiosta Medixine Suite on erinomainen työkalu palveluumme. Alusta on erittäin intuitiivinen ja helppokäyttöinen, ja kaikki tähän mennessä saamamme palaute on ollut positiivista”, kertoo Howzin perustaja ja operatiivinen johtaja Louise Rogerson.

Etämonitorointi on kasvava ala

Howz tarjoaa palvelun yhteistyössä Surreyn terveydenhuollon toimijoiden sekä NHS:n (Surrey and Borders Partnership NHS Foundation Trust) kanssa. Se on saatavilla kaikille Surreyn asukkaille, joilla on diagnosoitu dementia sekä heidän pääasiallisille (omais)hoitajilleen.

Palvelu on ollut käytössä viime syksystä lähtien, ja sillä on reilu 400 käyttäjää.

Etämonitorointipalveluilla on NHS:ssä valtavasti potentiaalia. Olemme innoissamme siitä, että yhdessä Intelesantin kanssa meillä on nyt näin vahva referenssi tulevaisuuden keskusteluiden pohjaksi”, sanoo Medixinen toimitusjohtaja Lasse Rousi.

Lue koko asiakastarina täältä