Projekti- ja palvelujohtamisen erityisosaamista Medixinen tiimiin

Annika Tentke aloitti Medixinellä palvelu- ja projektipäällikkönäMonipuolinen osaajajoukkomme sai vahvistusta helmikuun lopussa, kun sovelluskehityksen ja projektinhallinnan moniosaaja Annika Tentke aloitti Medixinellä projekti- ja palvelupäällikkönä.

Olet valmistunut Helsingin Yliopistosta pääaineina fysiologia ja neurotieteet, mutta tehnyt työurasi pitkälti IT-alalla. Miten päädyit alalle? 

”Opiskelin sivuaineina muun muassa tietojenkäsittelytiedettä ja ympäristönsuojelutieteitä, ja niiden kautta pääsin 2011 kesätöihin Logicalle (nykyään CGI) sovellustestaajaksiYhteistyö sujui hyvin ja määräaikainen sopimus vaihtui kesän jälkeen vakituiseen. Ehdin työskennellä CGI:llä lähes 10 vuotta, ja kokemusta kertyi niin testaamisesta, kouluttamisesta, sovellustuesta ja jatkuvien palveluiden ylläpidosta kuin toimitus- ja kehitysprojektien johtamisesta sekä myynnin ja markkinoinnin tuestakin 

Vaikka työtehtävät ovatkin vaihdelleet, ovat asiakaslähtöisyys ja arvon tuottaminen asiakkaille pysyneet aina työni ytimessä.”  

Mitä tykkäät tehdä työn vastapainoksi? 

”Urheilla, urheilla ja urheilla! Liikkuminen on ollut minulle nuoresta asti tapa rentoutua, purkaa stressiä ja viettää vapaa-aikaa. Lempparilajit vaihtuvat muutaman vuoden välein, ja tällä hetkellä kiinnostavat erityisesti tanssi, surffaus ja toiminnallinen harjoittelu.” 

Mikä Medixinessä innostaa sinua? 

”Hyvä ja ajankohtainen liikeidea. Oma- ja etähoitoratkaisuiden tarve kasvaa koko ajan ja mahdollisuudet pitkäaikaissairauksien hoitoon ja seurantaan kotona ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan. Etähoitoratkaisut ja uudet toimintatavat terveydenhuollossa ovat välttämättömiä jos ja kun toivottavasti siirrytään Suomessakin kohti vaikuttavuusperusteista terveydenhuoltoa.  

Uudet teknologiset ratkaisut ja innovaatiot mahdollistavat sen, että terveydenhuollon rajallisia henkilöresursseja voidaan suunnata akuuttiin hoitoon ja toimenpiteisiin, jotka vaativat fyysistä läsnäoloa.” 

Mitä odotat Medixinellä työskentelystä? 

”Odotan monipuolisia ja kiinnostavia, haasteellisiakin työtehtäviä, jotka kehittävät minua ja opettavat toimialasta. Odotan pääseväni tutustumaan toimialaan ja ennen kaikkea uusiin kollegoihin, jotka toivottavasti pian tapaan myös kasvokkain.”  

 Lämpimästi tervetuloa Medixinelle, Annika!