Projektien, myynnin tai ohjelmoinnin osaaja – tule meille töihin!

Vuosi 2021 näyttäytyy Medixinelle lupaavana ja panostamme vahvasti kansainväliseen kasvuun. Rekrytoimme alkuvuoden aikana joukkoomme kolme uutta osaajaa: avoinna on projekti- ja palvelupäällikön, myynnin ammattilaisen sekä aloittelevan teknisen asiantuntijan paikat.

Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä etäterveydenhuollon alalla, joka on ajankohtainen ja vahvassa kasvussa ympäri maailman. Toimimme mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla. Medixinen pilvipohjainen ratkaisu sisältää kaikki etäterveydenhuollossa tarvittavat toiminnallisuudet ja helpottaa siten sekä terveydenhuollon ammattilaisten työtä että potilaiden sähköistä asiointia.

Tarjoamme sinulle kokeneen asiantuntijatiimimme saumattoman tuen sekä erinomaiset työkalut työn tekemisen tueksi. Meillä töitä tehdään laatutietoisesti ja asiakaslähtöisesti. Panostamme tiiviin tiimimme jatkuvaan kehittämiseen ja viihtyvyyteen. Vastuun antaminen, luottamus ja asiantuntijuus ovat kulttuurimme kulmakiviä.

Tarjoamme lisäksi työntekijöillemme hyvät työsuhde-edut, kuten työmatkaedun, lounassetelit ja kattavan työterveydenhuollon.

Etsimme nyt joukkoomme:

Tutustu tehtäviin tarkemmin ja lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian – käymme hakemuksia läpi ja etenemme heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.