Rauhallista joulua ja onnellista vuotta 2021!

joulutervehdys_medixine_2020Haluamme kiittää asiakkaitamme ja kumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivottaa rauhallista joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta!

Olemme perinteisesti lahjoittaneet joululahja- ja korttirahat yleishyödylliseen tarkoitukseen, ja tänä vuonna haluamme osoittaa tukemme nuorten hyväksi tehtävään työhön Apua nuorille -tiimille

Vuosi 2020 on ollut erikoinen ja monella tapaa vaikea – eikä vähiten nuorille, joille kaverisuhteet ja koulun sekä harrastusten tuomat sosiaaliset kontaktit ovat monesti elämän keskiössä. Koronapandemia on lisännyt nuorten yksinäisyyttä ja mielenterveyden ongelmia, mikä näkyy erilaisten tukichattien ja -puhelinten saamien yhteydenottojen määrässä.

Apua Nuorille -tiimi on kolme vuotta toiminnassa ollut palvelu, joka antaa nuorilta nuorille -periaatteella vertaistukea, apua ja ohjausta chat-palvelun välityksellä. Lisäksi Apua Nuorille -tiimi tarjoaa paikallista toimintaa pääkaupunkiseudulla.

Toivottaa
Medixinen väki