Medixinen uudessa hallituksessa hyvä yhdistelmä lääketieteen ja teknologian osaamista

Tapio Volanen - Tero Sarkkinen - Tapio Jokinen - Pekka Mustonen
Medixinen hallitus (vasemmalta oikealle): Tapio Jokinen, Tapio Volanen ja Pekka Mustonen

Medixinellä on edessään kasvun vuodet, ja tämä tavoite on kirkkaana mielessä myös uudella hallituksellamme. Hallituskokoonpanossa on kasvua tukemassa vahvaa osaamista niin lääketieteestä, liiketoiminnasta kuin teknologiastakin. Kaikkia hallituksen jäseniä motivoi markkinoiden akuutti tarve Medixinen ratkaisulle etäterveydenhuoltoon.

Hallituksen kokoonpano uudistui tänä syksynä, kun vanhojen jäsenten rinnalle saatiin Pekka Mustonen sekä Tapio Volanen.

”Jokainen hallituksen jäsen on rautainen ammattilainen omalla alallaan. Olen luottavainen, että tällä kokoonpanolla voimme vahvasti tukea Medixinen johtoa kohti kansainvälistä läpimurtoa”, hallituksen puheenjohtaja Tapio Jokinen kehuu.

Lue alta tarkemmin, keitä hallituksessa vaikuttaa ja mikä heitä innostaa ja motivoi juuri Medixinessä:

Tapio Jokinen perusti Medixinen 20 vuotta sitten, ja toimi viime vuoteen saakka yrityksen toimitusjohtajana. Nykyään hallituksen puheenjohtajana vaikuttava Jokinen on koulutukseltaan kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri, ja on toiminut lääkärin työn ohessa sarjayrittäjänä terveydenhuollon IT-kentässä 80-luvun puolivälistä vuoteen 2000 asti, sen jälkeen Medixineen keskittyen.

”Medixine on edelläkävijä terveydenhuollon sähköisen asioinnin ratkaisuissa ja etenkin kokonaisvaltainen näkemyksemme on aina ollut aikaansa edellä. Nyt markkinat ovat kypsät Medixinen tarjonnalle ja odotamme vahvaa kansainvälistä kasvua. On innostavaa nähdä, kun huipputiimimme vuosien työ kantaa hedelmää.”

Duodecim Kustannus Oy:n toimitusjohtajana työskentelevä lääketieteen tohtori Pekka Mustonen on tuntenut Medixinen läheisesti jo pian 20 vuotta, mutta aloitti hallitusroolissaan vasta tänä syksynä. Hän omaa vahvan tutkimustaustan ja tuo hallitukseen erityisesti lääketieteen näkökulmaa.

”Privaattisektorissa etäterveydenhuollon palvelut ovat jo lyöneet läpi, mutta siellä ratkaisut rakennetaan usein talon sisällä. Perusterveydenhuollossa Medixinen kaltaisille ratkaisuille on iso markkina tulevina vuosina, ja on erittäin kiinnostavaa päästä mukaan tukemaan kasvua hallituksen jäsenenä.”

Hallituksen tuorein jäsen on yli 30 vuotta ICT-alan kokemusta kerännyt kauppatieteiden maisteri Tapio Volanen. Volanen on työskennellyt eri tehtävissä tunnetuissa globaaleissa yrityksissä, kuten Oracle ja Logica, viimeisimpänä CGI:ssä Senior Vice Presidentin tehtävässä vastaten Pohjois-Euroopan strategisista asiakkuuksista.

”Medixinen tarjoama ratkaisu on moderni, aidosti pilvipohjainen ja soveltuu hyvin erilaisille organisaatioille kansainvälisillä markkinoilla. Nyt pitää kyetä tekemään oikeita valintoja ja toimenpiteitä, joilla varmistamme Medixinen vahvan, kannattavan kasvun jatkossa. Uskon, että Medixinen menestys syntyy sekoituksesta nuorta energiaa, uusia ennakkoluulottomia ideoita höystettynä laaja-alaisella kokemuksella ja hyvillä verkostoilla.”