Uusia osaajia Medixinen tiimiin

Tervetuloa Medixinen tiimiin, Linda ja Roberto!
Medixine kasvatti tiimiään joulukuun alussa kahdella osaajalla. Roberto Muñoz vastaa jatkossa Medixinen liiketoiminnan kehityksestä Espanjassa, Portugalissa ja Latinalaisen Amerikan alueella ja Linda Pynnönen on vastuussa yrityksen markkinoinnista ja viestinnästä.

”Olen työskennellyt 15 vuotta kansainvälisen liiketoiminnan parissa Espanjassa, Etelä-Amerikassa, Yhdysvalloissa ja Suomessa. Suoritin Executive MBA-tutkinnon Madridin IE Business Schoolissa vuonna 2007. On hienoa päästä mukaan luomaan kasvua tärkeälle ja jatkuvasti kehittyvälle terveysteknologia-alalle espanjan- ja portugalinkielisissä maissa”, Munoz kertoo.

”Taustani on asiakasviestinnässä ja journalismissa, ja viimeiset vuodet olen työskennellyt kuluttajabrändien markkinointiviestinnän parissa. Tuon Medixinelle ymmärrystä ja näkemystä vaikuttavasta viestinnästä, joka tukee liiketoiminnan tavoitteita. Olen hyvin innoissani päästessäni mukaan rakentamaan Medixinen tarinaa Suomessa ja kansainvälisesti,” Pynnönen sanoo.

Lämpimästi tervetuloa tiimiimme, Linda ja Roberto!