Medisportin kokemuksia Medixine Online etävastaanottopalvelusta 

Lääkärikeskus Medisport tarjoaa ihmisläheisiä lääkäri- ja terveyspalveluja Pirkanmaalla, sekä yksityisasiakkaille, että yrityksille. Urheilulääketieteen asiantuntijoina he tarjoavat asiakkailleen tehokasta ja aktiivista sairauksien ja vammojen hoitoa ja kuntoutusta. Medisport on huolehtinut kaikenikäisten terveydestä ja hyvinvoinnista jo neljän vuosikymmenen ajan.

Medisport otti käyttöön Medixine Online etävastaanottopalvelun huhtikuussa, kun koronapandemia aktivoi etävastaanoton käynnistämisen pikaisella aikataululla. 

Mikä tärkeintä, asiakkaamme ja lääkärit kokevat Medixine Online etävastaanottopalvelun helppokäyttöiseksi ja turvalliseksi.”

Markku Tuominen, Ylilääkäri, Medisport

”Saimme nopeasti etävastaanottopalvelun pystyyn Medixine Onlinen avulla. Tilauksen jälkeen saimme tunnukset, pääkäyttäjämme lisäsi ammattilaiset ja parin päivän päästä saatoimme jo tarjota etävastaanottoja asiakkaillemme. Keväästä lähtien kaksi lääkäriä on tarjonnut etävastaanottoa potilailleen ja elokuussa aloitti työterveyshoitaja etävastaanottotoiminnan. Psykologin etävastaanotot ovat alkamassa syksyn aikana.”, toteaa ylilääkäri Markku Tuominen

Lääkärit ovat hoitaneet monia vaivoja etävastaanotolla, kuten virtsatietulehduksia, silmätulehduksia ja ihottumia. COVID-19 epidemian aikana asiakkaan infektiotilanteen kartoitus on voitu toteuttaa etävastaanoton avulla ja valita asiakkaalle sen myötä oikea hoitolinja. Etävastaanotolla lääkäri voi määrätä lääkkeitä ja uusia reseptejä. Etävastaanotto soveltuu usein hyvin myös hoidon seurantaan. Mikä tärkeintä, asiakkaamme ja lääkärit kokevat Medixine Online etävastaanottopalvelun helppokäyttöiseksi ja turvalliseksi.”, jatkaa Tuominen.

Tutustu Medixine Onlineen

Ota yhteyttä

Hanna kertoo mielellään lisää!

hanna

Hanna Iisalo
hanna.iisalo@medixine.com
+358 50 412 4072