Suomalainen terveysteknologia Brasilian markkinoille: Medixine yhteistyöhön Techtools-ryhmän kanssa

medixine techtools

Techtools, brasilialainen terveydenhuollon laadun ja tehon parantamiseen keskittynyt konserni, on etsinyt alustaa sähköisille palveluille yli 2000 sairaalan asiakaskunnalleen. COVID-19 on Brasiliassakin nopeuttanut terveydenhuollon sähköisten ratkaisuiden käyttöönottoa ja suuressa yli 200 miljoonan asukkaan maassa konseptien ja teknologioiden skaalautuvuus on olennaisen tärkeää.

Techtools ja Medixine ovat nyt allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka kattaa Brasilian markkinat.

COVID-19-pandemian vuoksi Brasilia on ottanut telelääketieteelliset palvelut nopeasti laajaan käyttöön. Sekä ammattilaiset että potilaat ovat nopeasti tottuneet uuteen toimintatapaan. Nyt on seuraavan askeleen aika: yhdessä Medixinen kanssa tuomme käyttöön uusia teknologioita ja integroidut etähoidon mallit. Tämä tuo mukanaan korkeammat laatustandardit sekä robustimmat hoitopolut, jotka johtavat tuottavuuden kasvuun.”, sanoo Jeff Plentz, Techtools groupin perustaja.

Lue lisää lehdistötiedotteesta (Pdf)