Tervetuloa tiimiin Ari ja Peter!

ari ja peter

Medixine on vahvistanut modernin liiketoiminnan osaamistaan rekrytoimalla Ari Kuisman teknisen tiimin vetäjäksi ja Peter Relanderin vastaamaan taloushallinnosta business controllerina.

Näin Kuisma ja Relander esittelevät itsensä:

“Työurani painopistealueet ovat olleet yritysten välisessä tiedonsiirrossa, toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisessä ja lopulta oman ohjelmistoyritystoiminnan vetämisessä. Tuon tiimiin pitkän kokemuksen IT-maailmasta ja tulen saamaan oppia kansainvälisen yrityksen toimintamalleista. Korona on tuonut perehtymisvaiheeseen haasteellisuutta, mutta vahva yhteishenkemme on osoittanut voimansa ja uudet toimintamallimme helpottavat tiimin ketterää työtä vaativana aikana.” – Ari Kuisma

”Olen 28-vuotias kauppatieteiden maisteri. Nuoresta iästäni huolimatta olen kerryttänyt työkokemusta tunnetuissa kansainvälisissä pankki- sekä IT-yrityksissä. Olen toiminut laaja-alaisissa asiantuntijatehtävissä taloushallinnon parissa sekä ollut vahvasti mukana erilaisissa sisäisissä kehitysprojekteissa. Olen saanut erinomaisen vastaanoton Medixinellä ja päässyt tutustumaan talon tavoille mainiosti. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan kaikkiin kollegoihini paremmin ja yhdessä heidän kanssaan jatkamaan Medixinen tietä kohti kansainvälistä menestystä.” – Peter Relander

Lämpimästi tervetuloa tiimiimme Peter ja Ari!