UCB kehittää sairauskohtaisia sähköisiä ratkaisuja Medixinen kanssa

Medixine-UCB

Globaali lääke- ja bioalan yritys UCB on aloittanut hankkeen, jossa se kehittää ja pilotoi sairauskohtaisia sähköisiä palveluita. UCB valitsi tähän pilottiin alustaksi ja ratkaisuksi Medixinen.

”Valintamme perustui Medixinen ratkaisun joustavuuteen ja helppoon konfiguroitavuuteen. Alusta sisältää myös kattavan tuen erilaisten mittalaitteiden integrointiin ja koko ratkaisu on jo menestyksekkäästi  koeteltu suurissa kansainvälisissä tuotannoissa”, sanoo Serkan Oray, UCB:n Head of Devices, Packaging and Wearable Technologies.

”UCB:n osaava tiimi tulee saamaan kaiken irti ratkaisustamme ja soveltaa sitä tärkeissä käyttötapauksissa. Olemme todella innostuneita tästä yhteistyöstä”, sanoo Medixinen hallituksen puheenjohtaja Tapio Jokinen.

Lue lisää Medixinen ratkaisusta