Medixinen etälääketieteen ratkaisu koronavirusta vastaan

Medixine-corona-virus-screen-no-text

 

Medixine on saanut valmiiksi alustavat määrittelyt ja työnkulut alustaansa WHO:n koronaviruskohtaisten vaatimusten mukaisesti. Olemme nyt valmiita tuomaan ratkaisun käytettäväksi täyttämällä maa- ja aluekohtaiset vaatimukset yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Julkaisimme viime viikolla koronaviruspandemiaan räätälöidyn version Medixine Suite -tuotteestamme. Olemme saaneet ratkaisuun paljon kiinnostusta ja on palkitsevaa huomata, että voimme käyttää osaamistamme hyödyksi tässä maailmanlaajuisessa kriisissä.

Etämonitorointi, tiedon jakaminen ja oireiden seuranta sähköisten ratkaisujen avulla tarjoavat tavan kohdistaa rajattuja resursseja tehokkaasti sinne missä niitä eniten tarvitaan – ilman riskiä taudin leviämisestä.

Olemme asettaneet COVID-19-ratkaisun etusijalle ja pidämme teidät ajan tasalla sen kehityksestä.

Ratkaisussa on käytetty WHO:n sisältöjä ja se voidaan nyt nopeasti viimeistellä paikallisilla vaatimuksilla. Esittelemme mielellämme ratkaisun demo -versiota ja päivitämme kotisivujamme ja sosiaalisen median tilejämme aiheeseen liittyen.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/medixine-oy/
Twitter: https://twitter.com/medixinecom

 

Lyhyesti ratkaisusta

Ratkaisumme koostuu kolmesta osasta, joita voidaan käyttää erikseen tai yhdessä:

 1. Ensimmäinen seulonta
  • Kyselylomake, jotta löydetään ihmiset, joilla on COVID-19-tartuntaan sopivia oireita ja sääntöpohjaiset prosessit, joilla heidät voidaan ohjata asianmukaiseen hoitoon. Kyselylomakkeita voidaan helposti muokata tarpeen mukaan.
  • Automaattinen seuranta tapauksille, joita ei ohjattu eteenpäin
  • Videotapaamiset ja chatti selkeyttämään epäselviä tapauksia
 2. Hoidon seuranta ja kommunikointi ilman ihmiskontaktia ja tartuntariskiä
  • Itsehoito-ohjeiden välittäminen kotihoidossa oleville potilaille.
  • Karanteenissa olevien henkilöiden oireiden seuranta käyttäen kyselylomakkeita, automaattista priorisointia ja tapausten hallintaa.
  • Etämonitorointi esimerkiksi kuumeen tai PEF-arvojen seurantaan kotihoidossa oleville potilaille
  • Videotapaamiset ja chatti korvaamaan osa lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanotoista
 3. Tiedon jakaminen ja opastus suurille väestöryhmille
  • Oikean tiedon jakaminen ja turhan huolen vähentäminen

 

Lue lisää ratkaisustamme

 

Ota yhteyttä!

lasse-rousi

Lasse Rousi
lasse.rousi@medixine.com
+358 40 184 5793

 

Nykytilanteesta johtuen Medixinen työntekijät työskentelevät nyt etänä ja kaikki tapaamisemme hoidetaan myös etänä. Tämä ei kuitenkaan vaikuta meneillään oleviin projekteihimme tai asiakkaidemme tuotannossa oleviin ratkaisuihin.