A-klinikka kehittää uusia sähköisiä palveluita

Medixine ja A-klinikka

A-klinikka Oy tuottaa digitaalisia hoitopalveluita päihde- ja mielenterveysasiakkaille ja on kehittänyt ainutlaatuisen nettipohjaisen hoito-ohjelman asiakkaidensa käyttöön (www.hoitoaverkossa.fi).

A-klinikka Oy:n tavoitteena on parantaa asiakaskokemusta etäasioinnin ja etäterapiapalveluiden avulla ja tähän tarkoitukseen valittiin mahdollisimman joustava sekä helppokäyttöinen ratkaisu.

Meille oli ohjelmistoalustan valinnan tärkeänä kriteerinä terapiaohjelmien helppokäyttöisyys asiakkaille ja joustava muutosten hallittavuus. Medixine Suiten avulla pystymme itse toteuttamaan terapiaohjelmien muokkauksia.

A-klinikka on valinnut Medixine Suite -pilvipalveluohjelmiston sähköisen asioinnin alustaksi. Medixine Suiten kattavan kommunikaatio- ja kyselypalvelutoiminnallisuuksien lisäksi A-klinikka ottaa käyttöön Medixine Suiten hoitopolkukokonaisuuden, jonka avulla asiakas ja ammattilainen pystyvät joustavasti ja helposti seuraamaan asiakkaan edistymistä meneillään olevassa hoito-ohjelmassa sekä saavat kokonaisnäkymän asiakkaan seuraaviin hoitokokonaisuuksiin.

”Medixine Suiten ohjelmistoalusta tuo A-klinikka Oy:lle monipuolisen asiakkaidemme hoito-ohjelmia tukevan kyselyiden, hoidon seurannan ja sähköisen vuorovaikutuksen kokonaisuuden. Meille oli ohjelmistoalustan valinnan tärkeänä kriteerinä terapiaohjelmien helppokäyttöisyys asiakkaille ja joustava muutosten hallittavuus. Medixine Suiten avulla pystymme itse toteuttamaan terapiaohjelmien muokkauksia. Pidämme myös tärkeänä Medixine Oy:n laajaa kokemusta ja Medixine Suiten tukea eri kielivalinnoille”, sanoo A-klinikan tietohallintopäällikkö Harri Vehviläinen.

”A-klinikka on Medixine Oy:lle tärkeä asiakkuus mielenterveys- ja päihdepalveluiden erityisosaajana. A-klinikan selkeät tavoitteet, korkea alan tietotaito sekä laajamittainen osallistuminen terapiasisältöjen kehittämiseen ovat luoneet toimivan yhteistyön ja hyviä tuloksia. Uskomme, että A-klinikka Oy tulee laajamittaisesti hyötymään Medixine Suiten joustavista työkaluista nopeuttaen uusien palvelukonseptien ja –sisältöjen tuomista asiakkailleen,” kertoo Medixinen toimitusjohtaja Lasse Rousi.

A-klinikka otti käyttöön Medixine Suite -ohjelmiston joulukuussa 2019.

aklinikan verkkoterapian etusivu
Verkkoterapiassa edetään helppokäyttöisen viikko-ohjelman mukaisesti.

Jos haluat tietää minkälaista lisäarvoa Medixine Suite tuo terapiapalveluihisi, sales leadimme Liisa Teppo kertoo mielellään lisää: liisa.teppo@medixine.com tai 09 4520 020. Voit myös jättää omat yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.