Medixine nimittää Lasse Rousin toimitusjohtajaksi

Lasse Rousi ja Tapio Jokinen

Lasse Rousi on nimitetty Medixine Oy:n toimitusjohtajaksi. Ennen siirtymistään Medixineen Rousi työskenteli johtajana terveydenhuollon digitaalisten ratkaisujen yksikössä CGI:ssä. Rousi aloittaa toimitusjohtajan tehtävissä Medixine Oy:ssä 11.11.2019. Yhtiön perustaja Tapio Jokinen siirtyy kokopäiväiseksi hallituksen puheenjohtajaksi ja vastaa lisäksi strategisista kumppanuuksista sekä osallistuu keskeisiin asiakasprojekteihin.

“Sähköisten terveyspalvelujen yleistyessä Suomessa ja kansainvälisesti Medixine on päässyt hyvään asemaan voimakkaasti kasvavilla digitaalisen terveydenhuollon markkinoilla. Lassen menestyksekäs kokemus juuri Medixinen toimialueen ratkaisuissa ja niihin perustuvassa kansainvälisessä liiketoiminnassa tukee hienosti Medixinen kasvua ja kehitystä“, sanoo Jokinen.

“Medixinen innovatiivinen tuote ja tähänastinen menestys ovat tehneet vaikutuksen jo aiemmin. Medixinellä on hyvät mahdollisuudet nousta merkittäväksi toimijaksi globaaleilla markkinoilla ja on hienoa päästä mukaan jatkamaan tätä menestystarinaa! “, sanoo Rousi.

Medixine Oy on espoolainen terveys- ja hyvinvointialan sähköisiin palveluihin erikoistunut yritys. Medixinen kokonaisvaltainen kommunikaatio- ja seulontaratkaisu mahdollistaa uusien, tehokkaiden asiakaskeskeisien toimintatapojen hyödyntämisen. Yhtiöllä on yli 10 vuoden kokemus alaltaan, ratkaisut kattavat jo yli 2.5 miljoonan väestön ja niitä käytetään kuudessa maassa.