Saksalainen IEM valitsee Medixinen kansainväliseen jakeluun

Medixine IEM

IEM GmbH on saksalainen lääketieteellisiin laitteisiin ja sähköisiin palveluihin erikoistunut yritys, joka on ollut yksi telelääketieteen pioneereista Euroopassa. Yrityksen tuotteita ovat muun muassa verenpainemittarit, vaa’at ja niihin liittyvät palvelut.

IEM on nyt valinnut suomalaisen Medixine Oy:n Medixine Suite -ohjelmiston pilvipalveluratkaisukseen kansainväliseen käyttöön. IEM:n terveyspalvelun tuottaja-asiakkaat yleislääkäreistä yliopistosairaaloihin voivat nyt liittää IEM:n laitteet Medixine-pohjaiseen pilvipalveluun.

”Telehealth-maailma kehittyy ja muuttuu nopeasti, joten IEM päätti päivittää pilvipalvelunsa. Valitsimme Medixinen kumppaniksemme  telehealth-ohjelmistoissa ja tulemme jatkossa keskittymään omassa kehitystyössämme ydintuotteisiimme. Olemme työskennelleet Medixinen kanssa jo usean vuoden ajan ja tunnemme heidän tarjontansa hyvin. Valintamme oli helppo ja se perustui muun muassa Medixine Suiten kattavaan toiminnallisuusvalikoimaan ja joustavuuteen.” sanoo IEM:n operatiivinen johtaja Thomas Korth.

”IEM on yksi ensimmäisistä yrityksistä, joiden kanssa Medixine kumppanoitui aloittaessaan terveydenhuollon IOT-ratkaisuiden kehityksen. IEM:n tarjoama laaja valikoima korkealuokkaisia laitteita ja palveluita mahdollistaa nyt kattavat etämittuaspalvelut. Olemme ylpeitä siitä, että IEM valitsi Medixinen pilviohjelmistotoimittajakseen ja tyytyväisiä IEM:n kansainvälisen myyntiverkoston tuomaan markkinapotentiaaliin.” sanoo Medixinen toimitusjohtaja Tapio Jokinen.

IEM:n ensimmäiset Medixine Suiteen pohjautuvat tuotantopalvelut käynnistyvät jo kuluvan vuoden aikana.