Tero Sarkkinen nimitetty Medixinen hallitukseen

Medixine-Tero-Sarkkinen-2019

Medixine toivottaa Tero Sarkkisen tervetulleeksi hallitukseensa tukemaan yhtiön nopeata kansainvälistä kasvua. Terolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus kansainvälisestä ohjelmistoliiketoiminnan johtamisesta ja yrittäjyydestä. Ohjelmistoyrittäjät ry valitsi Teron vuoden 2016 ohjelmistoyrittäjäksi.

Vuonna 2015 Tero perusti Basemark Oy:n, joka keskittyy teollisiin grafiikka- ja laskentaratkaisuihin. Vuonna 2009 hän perusti Rightware Oy:n, josta tuli maailman johtava autojen käyttöliitymien toimittaja. Rightware myytiin vuonna 2017 kiinalaiselle pörssiyhtiölle Thundersoftille korkealla valuaatiolla. Ennen näitä Tero oli toimitusjohtajana Futuremarkissa, joka on hyvin tunnettu PC-grafiikkayhtiö. Futuremarkin osti amerikkalainen United Laboratories.

Tero on koulutukseltaan kauppatieteen maisteri ja hän on suorittanut eMBA-kursseja Stanfordissa ja ESADE:ssa Barcelonassa.

”Medixine on nyt astunut nopean kasvun vaiheeseen ja saanut uusia merkittäviä asiakkaita, Tanskasta ja Saksasta ja siksi halusimme edelleen vahvistaa organisaatiotamme. Teron vahvat näytöt liiketoiminnan strategian kehittämisessä, rahoituksessa ja kansainvälistymisessä ovat erittäin sopivia meille ja niinpä me erittäin lämpimästi toivotamme hänet tervetulleeksi tiimiimme.” sanoi Tapio Jokinen, Medixinen perustaja ja toimitusjohtaja.