Läpimurto suomalaiselle terveysteknologialle: Medixine allekirjoitti sopimuksen Linden kanssa etämonitorointipalvelusta

Medixine-Linde-2019

Linde, yksi johtavista teollisten kaasujen ja teknologian toimittajista on etsinyt konfiguroitavaa etämonitorointipalvelua kotisairaanhoitotoimintaansa. Haetun järjestelmän tulee suoriutua kaikista etämonitorointipalvelun osa-alueista: laitteista, konnektiviteetistä ja pilvipalvelusta. Linde ja Medixine ovat allekirjoittaneet etämonitorointitoimintaa koskevan yhteistyösopimuksen. Ensimmäisiä toimituksia odotetaan jo kevään aikana.

“Medixine on yksi terveydenhuollon sähköisten palveluiden pioneereista ja sillä on vakuuttava kokemus alalta. Linde toimii globaalisti, joten meillä on paljon erilaisia tarpeita etämonitoroinnin alueella. Medixinen järjestelmän konfiguroitavuus on meille todella arvokasta” sanoo Martin Braecklein, Linden business manager for telehealth.

Lisätietoa lehdistötiedotteessa (Pdf)