Nestlén ensimmäinen Medixine-palvelu tuotantoon Britanniassa

Medixine-Vitaflo-2019

Nestlé Health Sciencen tytäryhtiö Vitaflo International on erikoistunut metabolisten sairauksien kliinisen ravintovalmisteisiin. Menestyksekkään NHS:n sairaaloissa tehdyn pilotin jälkeen Vitaflo vie nyt tuotantoon palvelun, jossa epilepsian hoitoa tehostetaan ketogeenisella dieetillä.

Medixine Suite-tuotteeseen perustuva palvelu sisältää Medixinen tuottamat mobiiliaplikaatiot potilaille sekä web-palvelun ammattilaisille, NHS:n ravintoterapeuteille. Potilaat voivat seurata ravintoaan tarkasti, jotta ketogeenisen dieetin teho epilepsian hoidossa voidaan varmistaa. Aplikaation avulla potilas voi syöttää ateriansa ja kohtausten määrän ja tyypin palveluun. Ravintoterapeutit voivat seurata potilaitaan reaaliajassa ja ohjata potilaita.

”Halusimme investoida uudentyyppiseen palveluun, joka palvelee asiakkaitamme paremmin. Palaute pilotista oli erittäin myönteinen sekä potilailta että ravintoterapeuteilta. Potilaiden vanhemmat olivat erityisen tyytyväisiä mobiiliohjelman ja palvelun tuomasta turvallisuudesta”, sanoo Paul Rainford, Vitaflon head of digital marketing. ”Vitaflo toimii globaalisti ja suunnittelemme parhaillaan palvelun lanseeraamista Britannian ulkopuolella.”

Lue lisää palvelusta lehdistötiedotteesta (Pdf in English)