Suomalainen Medixine mukana Systematicin aluehankkeessa Tanskassa

Medixine-Systematic-Denmark

Systematic on allekirjoittanut sopimuksen Tanskan eteläisen alueen kanssa Columna sairaskertomusjärjestelmän toimittamisesta. Eteläisellä alueella on 1.2 miljoonaa asukasta ja 23 hoitopaikkaa 13 eri sairaalassa. Sopimukseen sisältyy myös sähköinen asiointi, johon Systematic toimittaa Medixine Suite-tuotteeseen pohjautuvan Columna Citizen -ratkaisun.

”On hienoa päästä tekemään tätä projektia yhdessä pitkäaikaisen kumppanimme Systematicin kanssa. Näin iso toimitus on erinomainen näyttö Medixine Suite -ratkaisumme skaalautuvuudesta ja joustavuudesta. Kumpikin yhtiö voi keskittyä hankkeessa omaan ydinosaamiseensa – Systematic potilastietojärjestelmään ja Medixine sähköiseen asiointiin. Yhdistetty toteutus tarjoaa näin parhaat ratkaisut kummallakin alueella”, sanoo Medixinen toimitusjohtaja Tapio Jokinen.

Lue lehdistötiedote (Pdf)

Systematicin lehdistötiedote kaupasta ja tietoa yhtiöstä löytyy osoitteesta: https://systematic.com/about/news/