Medixine Upgraded Life Festivalissa: Miten yhdistää kuluttajaratkaisut ja terveydenhuolto?

Medixine-Upgraded-life-festival-2018

Upgraded Life Festival on terveysalan startup- ja innovaatiotapahtuma, joka järjestetään Helsingissä Biomedicumissa 31.5.-1.6. Tapahtumassa esittelemme Medixine Suiten, joka on kokonaisvaltainen pilvipalveluohjelmisto sähköiseen asiointiin, etämonitorointiin sekä potilaan ja ammattilaisen väliseen kommunikointiin. Medixine Suite mahdollistaa myös kuluttajalaitteiden, esimerkiksi wearable-laitteiden, keräämän tiedon turvallisen välittämisen terveysalojen ammattilaisille.

Hyvä esimerkki tästä on yhteistyötämme Garminin kanssa. Garmin tarjoaa laajan valikoiman wearable-laitteita, jotka soveltuvat myös terveydentilan seuraamiseen. Medixine on integroinut Garminin laitteet Medixine-alustalle, mikä mahdollistaa lukuisia uusia sovellusmahdollisuuksia. Yksi tärkeä mahdollinen sovellus on esimerkiksi työntekijöiden stressitasojen seuranta ja seulonta sykevälivaihtelun avulla.

Tervetuloa tutustumaan tarkemmin Medixinen ja Garminin yhteistyöhön osastollemme Y2!

Medixine Garmin Press release (Pdf)