Yli 15 vuoden kokemus terveydenhuollon sähköisistä ratkaisuista
yli 300 000 potilaalle

2000 Medixine perustettiin

200+ miestyövuoden kokemus

300k potilasta

15 kansallista ja kansainvälistä palkintoa

15 kansainvälistä patenttia ja patenttihakemusta

Medixinessä yhdistyy terveydenhuollon sekä modernien web- ja mobiiiteknologioiden erikoisosaaminen, jonka ansioista voimme tarjota turvallisia ja helppokäyttöisiä potilaskeskeisiä ratkaisuja.

Ratkaisumme mahdollistavat mutkattoman kommunikaation terveydenhuollon ammattilaisten, potilaiden ja omaisten välillä. Tarjoamme kattavat työkalut eri tietolähteiden yhdistämiseen ja terveydenhuollon prosessien tehostamiseen. Autamme kumppaneitamme ja asiakkaitamme parantamaan hoidon laatua ja toimimaan kustannustehokkaammin.

Medixine on ISO 9001 ja ISO 13485 sertifioitu. Tuotteemme Medixine Suite:n päätoiminnallisuudet on CE-merkitty lääkintälaite Euroopan lääkintälaitedirektiivin mukaisesti (93/42/EEC).

 

Kumppanit

Toimimme yhteistyössä alamme johtavien toimijoiden kanssa. Medixinen ohjelmistot ja palvelut yhdistettynä kumppaneidemme resursseihin ja osaamiseen mahdollistavat juuri asiakkaan tarpeiden mukaisen palvelutarjonnan.

 

partners

 

 

Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian! Jos olet kiinnostunut jostakin tietystä osa-alueesta, kerrothan siitä meille lomakkeen viestikentässä.