tapio-jokinen

Tapio Jokinen

Tapio Jokinen toimii Medixinen toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana. Hän on koulutukseltaan erikoislääkäri ja on toiminut terveydenhuollon sähköisten ratkaisujen parissa vuodesta 1984. Jokinen on Medixinen perustaja ja pääomistaja. Ennen Medixineä hän on johtanut myös yksityislaboratoriota ja  ja diagnostiikkalaitteisiin keskittynyttä yritystä.

jukka-norokorpi

Jukka Norokorpi

Jukka Norokorvella on 35 vuoden kokemus IT-toimialasta. Norokorpi on työskennellyt johtotehtävissä Nokialla, ICL:llä ja Fujitsun tytäryhtiössä Teamware Groupissa.

Norokorpi on työskennellyt myös Ruotsissa vuosina 1988-1991 sekä Iso-Britanniassa vuosina 1993-1997. Hän on tehnyt töitä kansainvälisen liiketoiminnan parissa ja kehittänyt uusia jakelukanavia. Hänellä on kokemusta myös kansainvälisistä yrityskaupoista ja -fuusioista.

Jukka Norokorpi on toiminut usean pohjoismaisen ja  yhdysvaltalaisen yrityksen hallituksissa. Tällä hetkellä hän on HiQ International AB:n, Predisys Incin ja Frends Technology Oy:n hallituksen jäsen.

olli-riikkala

Olli Riikkala

Olli Riikkala on Medixinen hallituksen jäsen. Hän on toiminut GE Healthcare Information Technologiesin Senior Advisorina vuosina 2004-2006 sekä yrityksen Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan toimintojen toimitusjohtajana vuosina 2002-2004. Riikkala toimi Instrumentariumin toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana vuosina 1997-2003.

Olli Riikkala on Helvar Merca Oy:n, Oriola-kd Oy:n ja Palodex Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja, sekä Instrumentarium Science Foundationin hallituksen jäsen.