Uusi skaalautuva IOT- kokonaisratkaisu terveydenhuoltoon

IoT-ratkaisujen laajaa leviämistä terveydenhuollon etämonitoroinnin ja mobiilipalveluiden sovelluksiin on kauan hidastanut sellaisten operaattoripalveluiden puute, jotka skaalautuvat suuriin tuotantoihin hinnoittelun ja palvelun kattavuuden osalta. DNA:n hiljattain julkaiseman ja Cisco Jasperin tuottaman DNA Conectivity IoT-liittymänhallintapalvelun ansiosta tämä ongelma on nyt kuitenkin vihdoin saatu ratkaistua. Liittymänhallintapalvelu tuo merkittävän hyödyn Medixine Suiten etämittauspalveluihin. Uuden palvelun avulla verkkoliikenteen toimivuutta pystytään valvomaan, mikä on erittäin tärkeää lääkinnällisissä sovelluksissa. Lisäksi kuluja voidaan helposti hallita tilastojen ja automatiikan avulla.

Artikkeli lanseeraustilaisuudesta

Lisää tietoa lehdistötiedotteesta (Pdf)