Garmin ja Medixine yhteistyöhön terveydenhuollon ratkaisuissa

Medixine-Garmin-partner-social

Garmin tarjoaa laajan valikoiman wearable-laitteita, joista monet tarjoavat kattavan määrän muuttujia terveydentilanseuraamiseen. Medixinen tuote Medixine Suite on pilvipalveluohjelmisto etämonitorointiin ja potilaan kanssa kommunikointiin. Medixine on integroinut Garminin laitteet alustalleen ja Medixine ja Garmin etsivät nyt yhdessä asiakkaita uudelle yhteiselle tarjonnalleen. Yksi Medixinen alustan ja Garmin-laitteiden yhdistelmän mahdollisista sovelluksista on seulonta, joka perustuu pulssi- ja pulssivälivaihteluun.

”Garmin-laitteiden käyttöönotto on jo herättänyt paljon kiinnostusta asiakkaissa useissa maissa”, kertoo Medixinen toimitusjohtaja Tapio Jokinen. Medixine tuo välitöntä lisäarvoa Garminin tuotteille. Rajapintamme ja Companion SDK  mahdollistavat Garmin-laitteilla kerättyjen tietojen reaaliaikaisen syötön. Tämä antaa meille työkalut ja mahdollisuuden työskennellä yhdessä useiden mielenkiintoisien käyttötapauksien kanssa terveydenhuollon ja hyvinvoinnin alalla”, kertoo Juha Villanen Garmin Health -yksiköstä.