Medixine Suiten versio 8 julkaistu

Medixine Suite on pilviohjelmisto, joka tarjoaa kattavat viestintä-, seuranta- ja yhteistyövälineet kaikille hoitoprosessin osapuolille. Se perustuu tehokkaaseen ja monipuoliseen ytimeen, jota voidaan helposti räätälöidä ja laajentaa useilla tuotemoduuleilla. 

Medixine Suiten uusimmassa versiossa on edelleen kehitetty kaikkia toiminnallisuuksia. Uusimpina tuotteeseen on nyt integroitu turvallinen pikaviestintä (chat) sekä videovastaanotto. Pikaviestintä sisältää aulatoiminnon, jossa asiakas näkee jonotustilanteen ja arvioidun odotusajan ja ammattilainen näkee, kuinka monta asiakasta on jonossa. Videovastaanotto toimii yleisimpien selainten uusimmilla versioilla ilman lisäohjelmistoja. Kuva on hyvälaatuinen ja sitä voidaan käyttää myös etädiagnostiikassa.

Etämonitorointiin esittelemme nyt uuden mobiiliohjelmiston, joka on integroitu tärkeimpiin mittalaitteisiin. Tyypillisiä mittalaitteita ovat verenpainemittarit, pulssioksimetrit, PEF-mittarit ja verensokerimittarit. Ohjelmisto, Medixine Hub, on osa CE-hyväksyttyä tuotetta.

Yksi tuotteen keskeisistä moduuleista on myös turvallinen viestintä, joka soveltuu kiireettömään asiointiin. Turvallinen viestinvälitys tukee viestipohjia, joten viestinnän voi liittää toimintaprosesseihin.

Seulontasäännöillä voidaan nostaa päivittäiselle työlistalle ne potilaat, joiden arvot ovat poikkeavat. Seulotut potilaat esitetään selkeillä liikennevaloilla. Case Management toiminnalla luodaan seulotuista tapahtumista tehtäviä, joiden suorittamista voidaan seurata.

Uusi Medixine Suite 8 on saatavilla välittömästi, ota yhteyttä osoitteeseen info@medixine.com, niin toimitamme lisätietoa ja voimme sopia esittelystä.