Medixine voitti 200 000 euroa intialaisen Mahindra Groupin innovaatiokisassa

mahindra-avatar-hunt-medixine-winner

Mahindra Groupin pääjohtaja Anand Mahindra, Medixinen toimitusjohtaja Tapio Jokinen ja teknologiajohtaja Otto Teinonen.

 

Intialainen Mahindra Group järjesti ylimmälle johdolleen tarkoitetun vuosittaisen konferenssin tänä vuonna Helsingissä. Tapahtumaan osallistuivat myös Suomen pääministeri Juha Sipilä ja elinkeinoministeri Mika Lintilä.

Vierailunsa aikana Mahindra Group tutustui Avatar Hunt -kilpailun kautta suomalaisten startupien kasvupotentiaalia sisältäviin uusiin ja innovatiivisiin liiketoimintaideoihin. 74 esivalitun yrityksen joukosta seitsemän shortlistattua yritystä pääsi esittelemään kilpailuideoitaan Mahindra Groupin johtajista koostuvalle tuomaristolle. Medixine vei voiton ja kuittasi kilpailun 200 000 euron pääpalkinnon.

”Tämä on meille suuri kunnia. Hieno tunnustus tiimimme pitkäjänteiselle työlle, jolla olemme nyt viemässä suomalaista terveysteknologiaa globaaleille markkinoille”, sanoo Medixinen toimitusjohtaja Tapio Jokinen.

Mahindra Group on 19 miljardin USA:n dollarin arvoinen konserni, joka auttaa ihmisiä nousuun mobiiliratkaisujen kautta, kehittämällä maaseudun hyvinvointia, parantamalla elämää kaupungeissa, kasvattamalla uusia yrityksiä ja yhteisöjä. Sillä on johtava asema monikäyttöajoneuvoissa, IT:ssä, finanssipalveluissa sekä lomaomistuksissa Intiassa ja on maailman suurin traktoriyritys volyymin perusteella. Mahdinra Groupilla on myös vahva jalansija maatalouselinkeinossa, komponenteissa, kaupallisissa ajoneuvoissa, konsultointipalveluissa, energia-alalla, teollisuuslaitteissa, logistiikassa, kiinteistöalalla, teräksen tuotannossa sekä avaruuden, puolustuksen ja kaksipyöräisten aloilla. Mahindra Groupin pääkonttori on Intiassa, ja se työllistää yli 200,000 ihmistä 100 eri maassa.

 

Mahindra Groupin lehdistötiedote

Finpron lehdistötiedote

Kauppalehden uutinen aiheesta