YTHS ja Medixine syventävät yhteistyötään

YTHS otti käyttöönsä Medixinen ja Vitecin toimittaman opiskelijan sähköisen asioinnin Self-portaalin tammikuussa 2017. Voit lukea lisää portaalin toiminnoista osoitteesta http://www.yths.fi/self.

Portaalin lisäksi YTHS kilpailutti myös videoneuvottelupalvelun ja valitsi Medixinen ratkaisun. Virtuaalineuvottelupalvelu sisältää asiakkaan ja ammattilaisen videovälitteisen etävastaanoton ja turvallisen pikaviestinnän (chat) sekä ammattilaisten välisen videovälitteisen kommunikaation ja mahdollisuuden liittää palveluun etädiagnosointilaitteita kuten stetoskooppi ja otoskooppi. Virtuaalineuvottelupalvelu perustuu Medixine Suiten video- ja chat-moduuliin, joka liitetään Medixinen toteuttamaan Self-portaaliin. Medixine Suiten video perustuu Web-RTC-teknologiaan, jota uusimmat yleisesti käytetyt selaimet tukevat, joten käyttäjän ei tarvitse ladata erillisiä sovelluksia.  Opiskelija voi käyttää portaalia mobiililaitteella tai PC:llä. Virtuaalineuvottelupalvelu on tarkoitus ottaa käyttöön vuodenvaihteessa.