Medixine näyttelyissä syksyllä

Medixine on mukana syksyn 2017 aikana kolmessa eri näyttelyssä: IBM -, Future Care – sekä Medica -messuilla.

Toimitusjohtajamme Tapio Jokinen ja myyntipäällikkömme Hanna Iisalo osallistuvat lokakuussa IBM (Watson Helsinki Summit) ja Future Care -näyttelyihin. IBM -tilaisuus järjestetään keskiviikkona 18.10.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Medixine on mukana tapahtuman Health Campus for Health Ecosystem -alueella.

Future care -messut taas järjestetään Helsingin Wanhassa Satamassa 25.-26.2017. Messut ovat sosiaali ja terveydenhuollon teknologiaforum ja Medixinen osaston löydät paikalta 14. Voit vierailla näyttelyssä ilmaiseksi ilmoittautumalla tästä linkistä.

Näiden messujen lisäksi Tapio Jokinen sekä tekninen johtajamme Otto Teinonen osallistuvat marraskuussa Medica -messuille ja ovat tavattavissa Saksan Dûsseldorfissa 14.-15.11.2017.

Nähdään syksyn näyttelyissä!