Medixine Oy:lle yli miljoonan euron rahoitus

Medixine Oy keräsi Kansalaisrahoitus Oy:n järjestämässä osakeannissa 1.051.000 euron rahoituksen ja sai 188 uutta osakasta.

“Medixinen toiminta on käymässä läpi merkittävää muutosta uuden teknologian kehittämisestä ja pilotoinnista sen laajamittaiseen kaupallistamiseen. Tämä murros tapahtuu samaan aikaan, kun terveydenhuollon sähköisen asioinnin markkina on siirtynyt nopeasti skaalautuvaan tuotantovaiheeseen. Rahoituskierros tuli juuri oikeaan aikaan ja antaa meille mahdollisuuden edetä nopeammin.” sanoo Medixinen toimitusjohtaja Tapio Jokinen.

“Valitsemme tarkasti yritykset, jotka pääsevät tarjoamaan osakkeitaan Kansalaisrahoituksen järjestämissä osakeanneissa. Medixine tukee hienosti terveydenhuollon tehostamista uusilla sähköisillä toimintatavoilla. Medixinellä on jo näyttöä myös kansainvälisiltä markkinoilta ja sillä on erinomaiset mahdollisuudet nopeaan kasvuun”, toteaa Toni Lahti, Kansalaisrahoitus Oy:n toimitusjohtaja.